© Copyright 2020-2022 MBL Apartnents - Minden jog fenntartva | Trendfingers | Design and marketing

Dézsafürdő

dézsa fürdő

Ősz és Tél apartmanunk saját, privát fűthető dézsával az Önök kényelmét szolgálja!
Érdemes kipróbálni a csillagos égbolt alatt az éjszaka csendjében is. Nagyszerű lehetőség pihenésre, relaxációra, baráti és családi beszélgetésekre.
Elérhető októbertől május végéig.

Dézsa fürdő Rezi

A dézsafürdő felfűtése:

10.000 Ft / alkalom

Felfűtési igényét kérjük, hogy legkésőbb az érkezése előtt 48 órával szíveskedjen jelezni.

A dézsafürdő használatának szabályzata

BETEGSÉG! Várandósság, gyógyszeres kezelés alatt, cukorbetegséggel, fertőző bőrbetegséggel, valamint szív- és érrendszeri problémákkal nem javasolt a dézsafürdő használata, minden esetben konzultáljon orvosával! Ne használja a dézsafürdőt, ha nyílt sebe, szembetegsége, égési sérülései vannak!

GYERMEKEK csak szülői felügyelet mellett használhatják a fürdőt.

ÜVEG NEM! Üvegből készült tárgy, pohár, egyéb edény nem kerülhet a dézsa szélére, környékére. Üvegtörés esetén valaki megsérülhet, az otthagyott cserepekkel a gyerekek elvághatják kezüket, lábukat. A dézsában kizárólag műanyag pohár használata megengedett!

ÉTEL NEM! A használat közben szigorúan tilos a dohányzás, az étkezés és az alkoholfogyasztást mértékletesen, műanyag poharakból javasoljuk A dézsát használók testi épsége érdekében, szúró, vágó eszközök, pl. dugó húzó, kés, stb. használata szigorúan tilos!

NE NYOMOGASD! A fürdőt hozzáértéssel kezeljük, az ott található gombokat, csöveket kérjük, hogy ne állítsák el, ne mozgassák! A dézsa adagoló nyílásának feszegetése tilos! Amennyiben ez mégis megtörténik az okozott kárt köteles megtéríteni!

NE UGRÁLJ, TUSOLJ! A dézsában ugrálni tilos. A dézsafürdő használata előtt a tusolás kötelező!

Mivel kiemelt figyelmet fordítunk a dézsa vízminőségére, így a felfűtést igénylő/37-38 C°/ vagy nyári időszakokban hűsítő fürdőként használó kedves vendégeink részére, idegen anyagoktól mentesen, mikrobiológiailag kifogásolhatatlan, tiszta állapotban kerül átadásra.

A fenti szabályok be nem tartása esetén a dézsa vízminőségének, jelentős romlása, idegen anyagok, pl. ételmaradék, sós ropogtatni való, cigaretta csikk, olajos szennyeződés, stb. jelenléte miatt a dézsa vizének, uszodai vegyszerének, tisztításának ellenértékét kötelesek megtéríteni. A vendégek a dézsafürdőre vonatkozó szabályok be nem tartásával okozott kárt, de minimum 25.000 Ft-ot, készpénzben legkésőbb az elutazás napján 10:00 óráig a tulajdonosok részére kötelesek megfizetni.

Kérjük, hogy tartsák be dézsahasználati szabályzatunkat saját, illetve vendégtársaik
pihenése, jóléte, biztonsága érdekében!

Köszönjük.

Hívj minket

+36204151582

Kövess minket

Iratkozz fel a hírlevélre